Handelsbetingelser for Online salg ​

Wittrup Motel A/S

Sallie’s Restaurant & Snack Bar – Albertslund

Sallie’s Racelounge – Tåstrup

Sallies On Wheels

CVR. nr. 21745847

mail@wittrupmotel.dk

Det du skal vide om vores Handelsbetingelser:

At du inden køb skal godkende vores handelsbetingelser. Såfremt du ikke ønsker acceptere disse, skal du forlade vores side, og du er i stedet velkommen til at kontakte os pr. telefon eller personligt i restauranten.

At det overordnede formål med hjemmesiden er at give dig information om vores varer, herefter ”produkter”, samt at give dig mulighed for at bestille vores produkter i en af vores ovenfornævnte Restauranter.

Afgivelse af en ordre

At bestilling sker via afgivelse af en ordre, herefter ”ordre”, på hjemmesiden. Ved ordre afgivet via hjemmesiden indgås en aftale om levering af produktet direkte mellem dig og den pågældende restaurant. Scanning af bordkode i restauranten fører url på hjemmesiden.

At når du endeligt har bekræftet din ordre kan denne ikke længere ændres, idet den sædvanlige fortrydelsesret efter Lov om Forbrugeraftaler på 14 dage ved fjernsalg, ikke gælder for bestilling af fødevarer.

At du dog er velkommen til at kontakte os på telefon eller under dit besøg, hvis du ønsker at annullere din ordre. Hvis det er muligt, vil de være behjælpelige med dette, men hvis restauranten allerede er påbegyndt fremstillingen af din mad, er dette ikke muligt.

At du modtager en bekræftelse fra os, når din ordre er modtaget.

At selvom du modtager en bekræftelse fra os, tages der forbehold for at afvise denne efterfølgende, såfremt der mod forventning skulle være konkrete årsager til dette.

Afhentning/servering af ordre

At ordren ved Take-Away skal afhentes hos den restaurant, du har afgivet bestillingen hos - Venligst bemærk bestillingssted! Ved besøg i en af vores restauranter serverer vi maden ved bordet.

At den anslåede afhentningstid i forbindelse med Take-Away kun er et estimat. Vi tilstræber så vidt muligt at have ordren klar til den angivne afhentningstid, men kan ikke garantere, at dette er tilfældet. Vi kan ikke gøres ansvarlige for tab, som følger af at de bestilte produkter ikke er klar til den angivne afhentningstid.

At ordrer skal bestilles samt afhentes inden for restaurantens til enhver tid gældende åbningstid. Denne fremgår af hjemmesiden www.sallies.dk

Priser og Betaling

At priserne på hjemmesiden er inklusive moms, men der kan være eksklusive betalings-administrationsgebyrer, kortgebyrer og lignende, der dog vil fremgå ved selve betalingen.

At i tilfælde af at hjemmesiden indeholder forkerte priser på produkter, kan disse ikke gøres gældende, såfremt de forkerte priser er åbenlyst forkerte og du burde have indset dette i forbindelse med din bestilling.

At betaling skal ske med et af de betalingskort, der accepteres på hjemmesiden, eller ved betaling med kontanter eller samme betalingskort direkte hos restauranten ved afhentning/servering.

At ved onlinebetaling trækkes pengene den samme dato som ordreafgivelsen sker. Dette gælder for alle afhentnings- og leveringsordrer, både dag til dag og op til 90 dage ud i fremtiden.

At vi godtager Dankort, VISA og MasterCard samt MobilePay.

Gavekort

At gavekort og Sallie Coins kan benyttes i ovenfornævnte restauranter eller til Take-Away.

At gavekort og Sallie Coins er gyldige i 2 år efter købsdatoen.

At ved brug i forbindelse med Take-Away, kan dette kun gøres ved telefoniske ordrer.

At ved besøg i restauranten skal man indløse gavekortet eller Sallie Coins ved henvendelse hos tjeneren ved kassen.

Ansvar samt ansvarsfraskrivelser

At vi tilstræber os på, at hjemmesiden indeholder præcise oplysninger, navne, beskrivelser, priser og varme- og allergiadvarsler og andre informationer, men vi kan ikke gøres ansvarlige for nogen som helst allergiske reaktioner mv., som måtte fremkomme efter berøring af eller indtagelsen af vores produkter. Hvis du er i tvivl om forhold relaterende til allergi mv. eller indholdet af en ordre, bør du før afgivelse af en bestilling kontakte restauranten med henblik på afklaring heraf.

At vores ansvar overfor dig vedrørende alle tab, der opstår i henhold til eller i forbindelse med vores ydelser eller hjemmeside, både erstatning i kontrakt, skadevoldende handlinger og herunder uagtsomme handlinger, manglende overholdelse af lovpligtige krav eller på anden måde, kan under ingen omstændigheder overstige værdien af din ordre eller kroner 500, afhængigt af hvilket beløb, der er lavest.

Force majeure

At vi ikke er ansvarlige for manglende eller forsinket opfyldelse af nogen af vores forpligtelser, som skyldes begivenheder uden for vores rimelige kontrol, herefter "Force Majeure".

At Force Majeure omfatter enhver handling, begivenhed, manglende begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol.

At vores opfyldelse af en kontrakt anses for at være ophævet i den periode, Force Majeure-begivenheden varer, og vi vil have udsættelse med opfyldelsen i en sådan periodes varighed. Vi vil dog gøre vores bedste for, hvis muligt, at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser kan opfyldes på trods af Force Majeure-begivenheden.

GDPR

At når du afgiver en ordre til en af vores restauranter, foretages der ved afgivelsen af ordren indsamling af en række af dine personlige oplysninger. De oplysninger vi indsamler er følgende:

Ved Take-Away - Dit navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse.

Ved besøg i en af vore restauranter - Dit navn og telefonnummer.

At formålet med indsamlingen af dine oplysninger, er for at kunne opfylde den indgåede aftale mellem dig og den pågældende restaurant. Herunder overholdelse af aftalte priser og andre oplysninger, som er naturlige, for at vi kan levere den bestilte ydelse.

At CrunchIT, der er firmaet bag vores Take-Away system, kun deler dine personoplysninger med den restaurant du afgiver ordren til.

Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger ved at klikke her.

Dine rettigheder

At du til enhver tid kan kontakte os for at få oplyst hvilke oplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan til enhver tid bede os om at slette dine personoplysninger, dog er denne sidste ret, begrænset af de lovmæssige krav, der måtte være til at opbevarer visse af dine oplysninger.

Såfremt du har nogle spørgsmål eller bekymringer omkring denne fortrolighedspolitik, eller vores privatlivspolitik, kan du altid kontakte Wittrup Motel på telefon +45 43649551

​Sallie's Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251, 2620 Albertslund

Tlf.: 43 64 91 32 

E-mail: albertslund@sallies.dk​

CVR: 21745847

Sociale medier

instagram-v051916  fb-f-logo-blue-29_1694  youtube-icon-full_color_1706  pinterest1_2_1712  in-2c-34px-tm_1715

Sallie's Race Lounge

Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Tlf.: 70 60 20 44​

E-mail: taastrup@sallies.dk

​CVR: 21745847

Sociale medier

instagram-v051916  fb-f-logo-blue-29_1694  youtube-icon-full_color_1706  pinterest1_2_1712  in-2c-34px-tm_1715