Historien om Sallie’s – amerikansk restaurant & snackbar

Har du lyst til en helt særlig oplevelse på en restaurant, hvor både maven og sanserne bliver mætte? Hos Sallie’s får du en unik tur tilbage i tiden til 50’erne, hvor amerikanske Sallie Zimmerhackel kom til Danmark. Hun åbnede i 1955 et motel med en tilhørende snackbar. Det blev startskuddet til en fantastisk rejse, som du fortsat kan være en del af, når du besøger os.

Sallie’s ligger på Roskildevej i Albertslund – på landevejen mellem København og Roskilde. Her kan du bestille bord – eller tage de amerikanske lækkerier med hjem. Lige ved siden af restauranten ligger Danmarks ældste motel, Wittrup Motel, som også har værelser indrettet som i 50’erne.

Udover vores restaurant i Albertslund, har vi også en amerikansk restaurant i Taastrup – Sallie’s Race Lounge. Den er placeret sammen med verdens største indendørs gokart-bane, Racehall CPH. Her har vi mange kunder fra Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Her får du en anderledes og unik oplevelse med fokus på Sallie’s historiske forbindelse til motorsport. Mange af de internationale kørere fra den legendariske Roskilde Ring motorbane spiste og overnattede nemlig hos Sallie i Albertslund.

Stemning, design og menu som i 50’erne

Når du træder ind ad døren i dag, er det som om, at tiden har stået stille. Både motel og restaurant er nemlig blevet genskabt til det miljø, der var på stedet i 50’erne – og det er ned til mindste detalje. Både borde, stole, lamper, tapet og farver emmer af autencitet og nostalgi, så du kan skabe nye historier med dem, du holder af.

Her er der rum til nærvær og plads til at nyde, mens maden, lydene og omgivelserne tager dig med på en historisk rejse. Hos Sallie’s er rammerne nemlig aldrig kulisser. Indehaverne og tredje generation på stedet, Claus og Henrik Hansen, tror på autencitet i alt, hvad de gør. De tror også på aldrig at stagnere og på altid at tage chancer. Det er alt sammen, så du kan træde ind og være nærværende med dem, der betyder noget for dig.​

Danmarks første cheeseburger

Sallie’s Restaurant & Snackbar er bygget op om den autentiske historie om Sallie, hendes motel og tilhørende snackbar. Her skrev hun historie – blandt andet ved at servere den første cheeseburger i Danmark. I dag er store dele af menukortet direkte inspireret af det, hun serverede dengang. Her får du blandt andet Sallie’s Original Cheeseburger, forskellige steaks, fish ’n’ chips, pulled pork, Sallie’s American Style Barbecue Ribs og en række andre retter – også vegetarretter. Der er lagt vægt på kvalitet, og det meste er tilberedt efter helt egne opskrifter, selv mayonnaisen.

Lækre højkvalitets milkshakes og unikke historier

Blandt Sallie’s drikkevarer finder du forskellige højkvalitets milkshakes. Heriblandt Sallie’s Original Coffee Shake, som Lise Nørgaard blandt andet fik serveret, da hun, som journalist for dagbladet Politiken, besøgte stedet i 1955 i forbindelse med åbningen. 

Artiklen fra dengang hænger på væggen. Læs den og få en udvidet fornemmelse af det unikke spot, som Sallie’s var dengang og stadig er den dag i dag. I 2019 fik Sallie’s æren af et genbesøg af Lise Nørgaard, hvor hun selvfølgelig igen fik tilbudt Sallie’s Original Coffee Shake.

Afhold arrangement på amerikansk restaurant

Hold øje med Sallie’s event-kalender her på vores hjemmeside. Her kan du finde forskellige spændende arrangementer og koncerter. Kunne du tænke dig at skabe dine egne minder med alle dine kære på en hyggelig amerikansk restaurant, så har Sallie’s selskabslokaler både i Albertslund og Taastrup. Begge steder emmer af den varme 50’er stemning.​

​Sallie's Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251, 2620 Albertslund

Tlf.: 43 64 91 32 

E-mail: albertslund@sallies.dk​

CVR: 21745847

Sociale medier

instagram-v051916  fb-f-logo-blue-29_1694  youtube-icon-full_color_1706  pinterest1_2_1712  in-2c-34px-tm_1715

Sallie's Race Lounge

Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Tlf.: 70 60 20 44​

E-mail: taastrup@sallies.dk

​CVR: 21745847

Sociale medier

instagram-v051916  fb-f-logo-blue-29_1694  youtube-icon-full_color_1706  pinterest1_2_1712  in-2c-34px-tm_1715