Historien om Sallie’s Race Lounge – burger-restaurant og gokart

Du kender måske allerede Sallie’s Restaurant & Snackbar – den folkekære amerikanske burger-restaurant, som ligger ved Wittrup Motel i Albertslund? I samme bygning som verdens største indendørs gokart-bane, har Sallie’s en restaurant mere, som absolut er et besøg værd – Sallie’s Race Lounge i Taastrup. Her går 50’er stilen, originale opskrifter og gokart-race op i en højere enhed.

På toppen af Racehall CPH

Sallie’s Race Lounge er placeret på toppen af verdens største indendørs gokartbane, Racehall CPH. Bygningen er beliggende i Taastrup ud mod hovedvejen mellem Taastrup og Roskilde. Her træder du ind i en tidslomme, som leder dig tilbage til 50’ernes USA. 

Du kan besøge vores restaurant før eller efter en tur på gokartbanen – eller du kan komme forbi for at spise uden at køre - hos os er der plads til alle. Hvis i er en større gruppe, der ønsker at køre race og spise i restauranten, så kontakt os på taastrup@sallies.dk, så vender vi tilbage med et godt tilbud. 

Læs mere om Racehall CPH her

Sallies historie – parløb med motorsporten

Sallie’s er opkaldt efter stedets første ejer, Sallie Zimmerhackel fra Denver, Colorado. I 1955 rejste hun til Danmark, hvor hun året efter åbnede en amerikansk Snack Bar med tilhørende motel i Albertslund. 

Sallie’s Restaurant & Snack Bar ved Wittrup Motel har siden været et populært trækplaster for folk fra hele Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Den charmerende og yderst gennemførte amerikanske stil var ny og spændende, og menukortet var noget ganske andet end den portion brune sovs og kartofler, som man var vant til. Sallie var tilmed den første, som introducerede danskerne for cheeseburgeren.​

Men selvom den nye ”lillebror” deler fornavn med sin storesøster i Albertslund, er Sallie’s Race Lounge ikke bare en kopi af den første. Stedets rammer forener nemlig det rendyrkede 50’er look med gokartens historie, som udspringer af det selvsamme årti - 1950’erne.

Derudover har Sallie’s altid haft en nær relation til motorsporten. Den nærliggende Roskilde Ring åbnede i 1955, og når der siden blev afholdt store, internationale racerløb, overnattede kørerne ofte på Wittrup Motel og spiste hos Sallie. Gå på opdagelse i historien ved at se dig omkring i restauranten, hvor menukort, interiør og vægudsmykning giver sit bidrag til fortællingen.

Autentisk amerikansk mad og drikke

Ligesom indretningen er både mad og drikke også inspireret af den amerikanske 50’er stil og Sallies egne opskrifter. Sæt tænderne i  de klassiske og nyfortolkede 50’er burgere, steaks og meget mere. Alle retter er hjemmelavede, og selvom der også i madlavningen er taget højde for det klassiske og autentiske, ynder køkkenet gerne at tilføre retterne et forfriskende twist. Der er lagt vægt på kvalitet og det meste er tilberedt efter helt egne opskrifter, selv mayonnaisen.

Blandt drikkevarerne finder du husets populære højkvalitets milkshakes, lemonader og ice cream soda, der også var på menukortet i 50’erne. Disse drikkevarer er som maden kreeret helt fra bunden af friske råvarer.​

​Sallie's Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251, 2620 Albertslund

Tlf.: 43 64 91 32 

E-mail: albertslund@sallies.dk​

CVR: 21745847

Sociale medier

instagram-v051916  fb-f-logo-blue-29_1694  youtube-icon-full_color_1706  pinterest1_2_1712  in-2c-34px-tm_1715

Sallie's Race Lounge

Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Tlf.: 70 60 20 44​

E-mail: taastrup@sallies.dk

​CVR: 21745847

Sociale medier

instagram-v051916  fb-f-logo-blue-29_1694  youtube-icon-full_color_1706  pinterest1_2_1712  in-2c-34px-tm_1715