Bliv en del af en succes - Bliv en del af Sallie's familien

Vi byder dagligt mellem 400 til 600 gæster velkommen i vores restauranter i Albertslund og Taastrup samt på Wittrup motel. Vi bestræber os på, at give alle vores gæster en fantastisk oplevelse og god service ved deres besøg.

Har du service og smil med i dit personlige værdisæt og har du ikke noget i mod at arbejde dedikeret for at servicere og gøre andre mennesker glade.

Så er du måske vores nye kollega!!

Send os et par ord om dig selv og lidt om din baggrund med CV til nedenstående mail.

Jobansøgninger og CV sendes til: job@wittrupmotel.dk

Oplysning om vores behandling af din jobansøgning:

Vi modtager kun ansøgninger og CV via ovenstående mail.

Du skal vide -​

At du altid kan kontakte den dataansvarlige på mail claus@wittrupmotel.dk.

At formålet med at gemme dine personoplysninger er at kunne vurdere dine kvalifikationer i forhold til jobbet.

At retsgrundlaget er aftale/kontrakt, da det er nødvendigt for arbejdet i forbindelse med indgåelse af en eventuel ansættelseskontrakt.

At du skal give et frivilligt samtykke til afgivelse af særlige eller følsomme oplysninger (f. eks. straffeattest, helbredsoplysninger, medlemskab af navngiven fagforening mm.) - og at du altid har ret til at trække dit samtykke tilbage, hvilket dog undertiden kan tænkes at medføre, at vi ikke kan ansætte dig/fortsætte ansættelsen, f.eks. hvis en ren straffeattest er nødvendigt for ansættelsen.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har indsigts- og rettelsesret,dvs. at du når som helst kan anmode om indsigt og få berigtiget/opdateret dine personoplysninger.

Du har ret til sletning, dvs. at oplysningerne slettes 6 måneder efter afslag, dog tidligst når eventuelle formueretlige krav er forældede.

Du har ret til begrænsning af behandling af dine personoplysninger, dvs. du kan f.eks. anmode om eventuel begrænsning af hvem der kan/må behandle dine personoplysninger.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få transmitteret oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan bede om at få udleveret dine personoplysninger via mail.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

​Sallie's Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251, 2620 Albertslund

Tlf.: 43 64 91 32 

E-mail: albertslund@sallies.dk​

CVR: 21745847

Sallie's Race Lounge

Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Tlf.: 70 60 20 44​

E-mail: taastrup@sallies.dk

​CVR: 21745847